Raamfolie laten aanbrengen

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Ben je op zoek naar een partij om raamfolie te laten aanbrengen, maar weet je niet precies wat de mogelijkheden hiervoor zijn? We leggen het je graag uit. Voor elk bedrijfspand/woning kun je raamfolie laten aanbrengen. Het is aan te raden dit niet zelf op te pakken, maar dit te laten doen door experts. Je wil voorkomen dat de folie niet goed zit, z’n werk niet goed doet of scheurt. Maar, welke folie past het best bij jouw wensen? Bij Reflect Glasfilm hebben we verschillende soorten folie: folie gericht op isolatie, zonwering, privacy- en decoratie en veiligheid. Alle folies hebben hun eigen toepassingen en voordelen.

Isolatiefolie: een van de beste manieren voor goed isoleren

Het grote voordeel van isolerende raamfolie is dat je er het hele jaar profijt van hebt, zonder dat je er over hoeft na te denken. In de zomer wordt de warmte buiten gehouden waardoor het binnen lekker koel blijft. In de winter houdt het juist de warmte binnen. Het besparen van energiekosten is hierdoor nog nooit zo gemakkelijk geweest. Deze isolatiefolie zorgt er namelijk voor dat 92% van alle stralingswarmte wordt gereflecteerd. Daardoor kan in de winter de verwarming vaker uit blijven en hoeft in de zomer de airco niet veel aan. Deze folie kan op elke type glas worden aangebracht. Vooral op enkel glas heeft deze folie een groot effect. De folie is het beste alternatief voor het vervangen van ruiten bij panden met enkel glas, omdat het aanzicht van het pand niet verandert.

Meer info over isolerende raamfolieMeer info over zonwerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Zonwerende folie: zorg dat de warmte buiten blijft.

Met de zonwerende folie van Reflect Glasfilm wordt tot wel 91% van de buitenwarmte geweerd. Nadat de raamfolie is aangebracht door een van onze experts heb je direct effect. Ook bieden wij 8 jaar productgarantie op de folie.
Vooral bij bedrijfspanden met veel ramen kan het binnen snel opwarmen, met als gevolg dat de airco eigenlijk de hele dag door aan staat. Niet goed voor het milieu en de portemonnee. Daarnaast reduceert zonwerende folie ook schitteringen en reflecties waardoor zonder problemen kan worden gewerkt met beeldschermen en ook UV straling tot 91% wordt geblokkeerd.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Raamfolie laten aanbrengen: direct meer veiligheid met veiligheidsfolie

Veiligheidsfolie werkt scherfbindend en inbraakvertragend. Dit kan op ramen, spiegels en op voertuigen gemonteerd worden. Om de veiligheid van de folie optimaal te garanderen adviseren wij om dit niet zelf te doen, maar contact met ons op te nemen. Wij kunnen de raamfolie laten aanbrengen op een moment wanneer jij wilt. We vertellen je hier graag meer over veiligheidsfolie.

Privacy- en decoratiefolie

Uiteraard is het mogelijk om al onze folies te bestellen met privacy-tint zodat niemand meer naar binnen kan kijken. Dit is erg prettig voor kantoren op de begane grond of bij verschillende (werk/vergader)ruimten waar om privacy gevraagd wordt. We vertellen je hier er graag meer over.

Vraag offerte aan
raamfolie laten aanbrengen 2

Montage glasfolie door Reflect Glasfilm

Twijfel je of glasfolie een goede keuze is voor jouw bedrijfspand of woonhuis? Onze specialisten helpen je graag met het maken van een keuze. Door met jou op locatie in gesprek te gaan, weten we welk type folie het beste voor jouw situatie werkt. En dat is niet altijd makkelijk via de telefoon, daarom komen we vrijblijvend bij je langs.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel naar 024-6451616. Ben je overtuigd en wil je graag een kostenindicatie ontvangen? Vraag dan via de button hieronder een offerte aan. Wij proberen binnen 5 werkdagen met een passend aanbod bij je terug te komen.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto