Raamfolie isolerend

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Raamfolie isolerend heeft als groot voordeel dat je er bijna niets van ziet en dat je er het hele jaar profijt hebt. Zonder daar zelf over na te denken. In de zomer wordt de warmte buiten gehouden waardoor het binnen lekker koel blijft. In de winter werkt het andersom. Deze folie is de meest toegepaste variant in ons assortiment. Hierdoor geniet je altijd van een ideale binnentemperatuur.

Door de raamfolie is het heel makkelijk om op je energiekosten te besparen. Deze isolatiefolie zorgt er namelijk voor dat 92% van alle stralingswarmte wordt gereflecteerd. Elk type glas is geschikt voor deze folie. Vooral op enkel glas heeft deze folie een groot effect, maar ook op dubbelzijdig glas heeft de folie veel voordelen. De folie is het beste alternatief voor het vervangen van ruiten bij panden met enkel glas, zonder dat het aanzicht van het pand verandert.

Meer informatie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Raamfolie isolerend: zonwerend & inbraakvertragend

Zoals gezegd is de isolerende raamfolie de meest toegepaste variant. Maar wist je dat deze folie ook andere functies heeft? Deze folie heeft in de zomer ook een zonwerend effect. Hierdoor verkleuren bijvoorbeeld de meubels in de ruimte niet door het directe zonlicht. Ook is isolerende raamfolie inbraakvertragend. De ruit wordt bij een breuk bij elkaar gehouden.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Raamfolie isolerend: verhoog comfort, verlaag kosten

Glasfolie is voor veel problemen een oplossing. Zo is het een perfect alternatief voor het vervangen van enkel glas. Helaas zijn bij veel mensen de voordelen en mogelijkheden van glasfolie niet bekend. Bij Reflect Glasfilm zijn we al sinds 1991 bezig met raamfolie. Het plaatsen van raamfolie is namelijk niet gemakkelijk en in de meeste gevallen niet zelf te doen.
We helpen onze klanten graag en denken daarom altijd met hun mee. Verhoog comfort, verlaag kosten. Dat is ons motto. Wij zijn ervan overtuigd die iedereen een comfortabele en duurzame woon-en werkomgeving verdient.

Belangrijk om te weten is dat je bij ons gemakkelijk een vrijblijvende offerte kunt aanvragen. Ook komen we graag langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor raamfolie bij jou op locatie.

Vraag offerte aan
raamfolie isolerend 3

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto