Raamfolie isolatie

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Waarom raamfolie als isolatiefolie?

Er zijn veel voordelen voor het gebruik van isolerende raamfolie. Ten eerste de besparing op energiekosten. Raamfolie isolatie zorgt ervoor dat de verwarming niet continue aan- of uitgezet hoeft te worden. Er wordt namelijk door de folie een constante temperatuur aangehouden in de ruimte. Daarnaast gebruikt de folie zelf geen energie, maar zorgt deze er juist voor dat de warmte binnen blijft.
Ten tweede zorgt de isolatiefolie er altijd voor dat de temperatuur stabiel is in de ruimte, niet te warm, niet te koud. Daarnaast werk de folie preventief. Als het in de nacht er koud wordt buiten dan blijft de temperatuur aangenaam op kantoor. De verwarming hoeft dus niet meer onnodig aan in de nacht.

Een absolute vier seizoenen oplossing

Bijvoorbeeld een monumentaal pand wat met veel zorg onderhouden moet worden. Dat onderhoud is intensief, duur en vaak is het niet mogelijk om alles helemaal naar wens aan te passen. Isolatie is altijd een punt van aandacht voor de wat oudere panden. Denk daarbij aan het vervangen van de kozijnen en ramen. Gelukkig is er een oplossing om een monumentaal pand goed te isoleren zonder dat de uitstraling erdoor wordt aangetast. Raamfolie isolatie van Reflect Glasfilm is de oplossing voor monumentale panden die te maken hebben met veel warmteverlies, tochtgevoel en onnodig hoge energiekosten.

Meer informatie over isolerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Isolatiefolie is interessant omdat de folie het hele jaar effect heeft. Isolerende raamfolie is een echte vier seizoenen oplossing. In de winter blijft de warmte lekker in de ruimte en in de zomer blijft het door de folie koel binnen. Een blijvende preventieve oplossing dus!
Ook krijg je bij Reflect Glasfilm 5 jaar garantie op de folie. Dat is natuurlijk al heel veel, maar wist je dat onze raamfolie isolatie een levensduur van maar liefst 20 jaar heeft? En dat de terugverdientijd gemiddeld 5 jaar is? Je bespaart namelijk zoveel op je energiekosten dat je deze investering er redelijk snel uit hebt.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Raamfolie isolatie: het best te laten monteren door Reflect Glasfilm

Bij Reflect Glasfilm zijn we ervan overtuigd dat iedereen een comfortabele en duurzame woon-en werkomgeving verdient. Sinds 1991 hebben wij dé oplossing in huis en op kantoor voor een complex probleem. Ons ruime assortiment aan raamfolies is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. ‘’Verhoog comfort, verlaag kosten’’ dat is ons motto. Benieuwd naar de mogelijkheden van isolatiefolie voor jouw pand? Neem dan contact met ons op!

Vraag offerte aan
raamfolie isolatie 2

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto