Raamfolie anti inkijk

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Toepassingen raamfolie anti inkijk

Raamfolie anti inkijk (ook wel decoratiefolie genoemd) biedt bedrijven privacy én decoratie tegelijkertijd. De folie kan bij vrijwel alle bedrijven worden ingezet. Zo kan het bij kantoren prettig zijn als vergaderzalen of overlegruimtes meer privacy bieden. Het voordeel van deze folie, ten opzichte van traditionele raamdecoratie zoals jaloezieën, is dat de maximale lichtinval behouden blijft. Daarnaast hebben we de folie in verschillende soorten, maten en kleuren. Zo is het mogelijk de folie aan te passen aan de stijl van jouw bedrijf.

Bij zorginstellingen is privacy folie een goede oplossing om ruimtes van elkaar te scheiden. Op die manier kunnen bijvoorbeeld behandelkamers eenvoudig meer privacy krijgen. De folie zorgt er daarnaast voor dat, mocht het glas breken, de scherven bij elkaar gehouden worden.
En ook bij industriële processen wordt vaak gebruikgemaakt van privacy folie in combinatie met veiligheidsredenen. Het is bij veel bedrijven niet gewenst dat iedereen naar binnen kan kijken. Ook is het fijn als een fabriekshal voldoende licht heeft. Met de raamfolie anti inkijk is dit gemakkelijk te realiseren.

Meer informatie over anti inkijk raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Bij Reflect Glasfilm hebben we een ruim assortiment aan folies. Doordat we bijna 30 jaar ervaring hebben in het vak, weten we precies welke raamfolies het meest gebruikt zijn. Maar, elk project is maatwerk. Daarom komen we graag bij jou over de vloer om te kijken hoe we de folie het best kunnen inzetten. We maken graag een offerte op maat.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Raamfolie anti inkijk in combinatie met andere folies

Een groot voordeel van decoratiefolie is dat het meerdere eigenschappen heeft. Zo dient decoratiefolie ook als veiligheidsfolie. Hierdoor blijven de scherven bij elkaar, mocht het glas breken. Vooral bij bedrijven in de food branche of in de zorg is deze folie zeer aan te raden.
De privacy folie heeft ook een zonwerende eigenschap. Dit kan voor ondernemingen een aanzienlijke kostenbesparing opleveren. De terugverdientijd van de zonwerende folie is gemiddeld 3 tot 5 jaar.

Professionele privacy folie van Reflect Glasfilm

Bij Reflect Glasfilm helpen we je graag bij het kiezen van de juiste folie voor jouw bedrijf. Wij hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Hierdoor komen graag bij jou op locatie langs om te kijken welke folie(s) het best toe te passen zijn. We adviseren je graag en maken een vrijblijvende offerte voor jouw onderneming. Neem alvast contact met ons op!

Vraag hier gemakkelijk en vrijblijvend jouw offerte aan
privacy folie raam 2

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto