Afbeelding-Reflect-Glasfilm-homepagina

FOX Hotel - Scheveningen

70% warmtereductie met zonwerende raamfolie

Het FOX Hotel in Scheveningen heeft gekozen voor de zonwerende oplossing Hyperion 65XP. Deze zonwerende raamfolie is met succes geïmplementeerd op een oppervlakte van 93 vierkante meter, verdeeld over 34 ruiten. Het behaalde resultaat is opvallend: een indrukwekkende warmtereductie van 70%. Wat deze keuze nog bijzonderder maakt, is het behoud van maximale helderheid. Hierdoor profiteert het FOX Hotel van de voordelen van isolerende raamfolie zonder concessies te doen aan de lichtinval en de esthetiek van de ruiten.

Totale oppervlakte: 93m2
Soort raamfolie: Hyperion 65XP
Aantal ruiten: 34
Warmtereductie: 70%
Zonwerende raamfolie FOX Hotel
Zonwerende raamfolie FOX Hotel
Zonwerende raamfolie FOX Hotel

Contact met Rocher

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een comfortabele en duurzame woon- en werkomgeving verdient. Ons motto wat daarbij hoort: ‘’verhoog comfort en verlaag de kosten’’. Ons motto komt perfect terug in de voordelen van zonwerende raamfolie. Er zijn verschillende soorten zonwerende raamfolie. Zo hebben we voor elke situatie een passende oplossing.

Onze raamfolie specialist Rocher Kruissen staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven bij het maken van de juiste keuze op het gebied van raamfolie. Neem vrijblijvend contact op met Rocher.

Neem contact op met Rocher van Reflect Glasfilm