Plakfolie

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Plakfolie voor ieder type glas, verhoog het comfort en verlaag de kosten

Reflect Glasfilm plaatst verschillende soorten plakfolie voor je raamwerk. Denk hierbij aan folie voor zonwering, isolatie, decoratie en veiligheid. We bieden het allemaal, ongeacht de grootte van het raamwerk en type glas. Met de juiste folie geniet je het hele jaar door van meer comfort en bespaar je op je energierekening. Benieuwd hoe plakfolie werkt en wat de voordelen zijn?

Plakfolie is een flinterdunne folie die op beglazing wordt gemonteerd. De folie heeft diverse effecten. Denk hierbij niet alleen aan zonwering of isolatie, maar ook aan decoratie en veiligheid. Bij Reflect Glasfilm kan je terecht voor de montage van diverse folies:

  • Zonwerende raamfolie: een ultieme oplossing tegen de zon. Het is direct minder warm en werkt het hele jaar door. 100% meer comfort, minder energiekosten.
  • Isolerende raamfolie: geen last van een tochtgevoel en zorgt voor een aangename binnentemperatuur en lagere verwarmingskosten. De folie heeft ook een zonwerend effect in de zomer!
  • Privacy- & decoratiefolie: met decoratiefolie kleed je eenvoudig je kantoor of huis aan en werkt ook nog eens privacy verhogend. Geen last meer van inkijk, maar dezelfde hoeveelheid licht in de ruimte.
  • Veiligheidsfolie: versterkt de ramen en houdt de ruit bij elkaar als deze breekt. Bescherming tegen inbrekers en rondvliegend glas.
Meer informatie over onze folies

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Zonwerende plakfolie voor glas

Met de juiste zonwerende raamfolie lopen de temperaturen niet meer zo hoog op en bespaar je kosten op het koelen van de ruimte. Door de koelere binnentemperatuur is veelvuldig gebruik van een airco niet meer nodig. Ook wordt de overlast van fel zonlicht aanzienlijk gereduceerd. Onze geavanceerde folie houdt in de zomer 90% van de zonnewarmte tegen! De unieke hard coat van de Hyperion zonwerende plakfolie beschermt de folie en zorgt ervoor dat vuil minder snel aanhecht. De beglazing hoeft dus minder vaak gereinigd te worden. Zonwerende plakfolie van Reflect Glasfilm bespaart dus niet alleen in kosten maar ook in onderhoud.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Aangenaam klimaat met plakfolie

Als het buiten koud is, houd je de warmte natuurlijk graag binnen. Door het gebruik van onze isolerende plakfolie bespaar je stookkosten en blijft het langer warm. EnerSaver isolerende plakfolie maakt beglazing efficiënt.
EnerSaver isolerende folie is een absolute vier seizoenen oplossing. Het hele jaar door doet de plakfolie z’n werk. Hierdoor draagt EnerSaver isolerende plakfolie bij aan de ideale werkplek en leefomgeving. In de winter blijft de warmte binnen en in de zomer blijft het langer koel en aangenaam.

Plakfolie laten aanbrengen of zelf doen?

Wij krijgen vaak te horen dat mensen zelf de folie op de ramen willen plakken. Echter adviseren wij dit niet te doen. Het aanbrengen van plakfolie is niet iets wat iedereen kan. Daarnaast is het moeilijk om dit 100% goed te doen zonder de juiste materialen en ervaring. Het zijn ten slotte toch je ramen. Je wilt toch dat er lucht onder komt en het er niet mooi uitziet doordat je de folie zelf hebt geplakt?

Heb jij plakfolie op je ramen nodig? Reflect Glasfilm is al sinds 1991 een vertrouwd adres voor het aanbrengen van folie. Zowel bij bedrijven als particulieren door heel Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie over plakfolie. Heb je een type folie op het oog en wil je graag een prijsindicatie ontvangen? Vraag dan via onderstaande knop een offerte aan.

Vraag offerte aan
plakfolie

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto