Vraag offerte aan

Tegenwoordig gaat het innoveren van bedrijven m.b.t. zijn of haar producten en diensten in een steeds hoger tempo. Ook wij ‘Reflect Glasfilm’ staan niet stil. Iedere dag zijn wij met onze specialisten opzoek naar nieuwe mogelijkheden om onze producten en diensten te optimaliseren. Dit heeft geresulteerd tot een nieuwe generatie isolerende raamfolie, genaamd “EnerSaver 90MX”.

40% betere isolatie

Deze geheel neutrale folie is zo ontwikkeld dat een ruit 40% beter geïsoleerd wordt, afhankelijk van het type ruit. Daarnaast heeft de nieuwe isolatiefolie de unieke eigenschap om ook 93% van de geproduceerde warmte terug naar binnen te reflecteren. In vergelijking met de oudere variant heeft de nieuwe folie een betere toplaag en is hierdoor oleofobisch en hydrofobisch. Dit betekent dat de nieuwe folie vuil- en waterafstotend is. Hierdoor is de folie onderhoudsvrij met een verbeterende levensduur van 12 jaar. Door het blijven innoveren proberen wij onze nu al CO2 neutrale folie te blijven verbeteren om het zo efficiënt en effectief mogelijk te maken voor alle partijen.

Wij leveren al voor meer dan 25 jaar raamfolies en helpen je graag met onze ervaring en expertise verder. Voor vragen over onze folie kun je ons iedere werkdag tussen 8.30 en 17.00 uur telefonisch bereiken. Op deze manier verlenen wij iedereen vrijblijvende informatie of advies op maat. Tevens is er ook de optie om via de website een offerteformulier in te vullen om een op maat gemaakte offerte toegestuurd te krijgen.

Vraag meer informatie aan