Meer comfort en verlaging van kosten

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Meer comfort en verlaging van kosten: kies voor Reflect Glasfilm

Met raamfolie van Reflect Glasfilm geniet je het hele jaar van een aangename binnentemperatuur zonder onnodige energiekosten. We werken met de beste folies ter wereld. Dankzij onze raamfolie krijg je de controle over je ruimte weer terug. In de winter houd je de warmte binnen en in de zomer buiten. Benieuwd naar de voordelen van de verschillende raamfolies? Lees hieronder verder.

Meer informatie over onze filmtypen

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Ontdek de vele voordelen van raamfolie

Bij Reflect Glasfilm hebben we voor elke situatie een passende oplossing. Dat komt door ons ruimte aanbod aan raamfolies:

Zonwerend

Zonwerende raamfolie is de ultieme oplossing tegen de zonnewarmte. Het is direct minder warm en altijd effectief. Met de juiste raamfolie bespaar je kosten op de ruimte en lopen temperaturen niet meer onaangenaam hoog op. Zonwerende raamfolie is ideaal als bescherming tegen de zon maar ook ideaal als het gaat om het tegengaan van schittering op bijvoorbeeld computers en kunstwerken.

Isolerend

Isolerende raamfolie werkt het hele jaar door: het houdt de warmte in de winter binnen en in de zomer blijft het langer koel. Een aangenaam binnenklimaat en lagere koel- en verwarmingskosten: goed voor het milieu en je portemonnee. Daar worden we allemaal blij van. Kies voor groene beglazing.

Veiligheid verhogend

Het grootste nadeel van glas is dat het snel kan breken. Is de kans op schade groot? Het aanbrengen van veiligheidsfolie is dan een goede oplossing die goedkoper is dan het aanschaffen van gelaagd glas. Raamfolie van Reflect Glasfilm is scherfbindend en inbraakvertragend, maar zorgt ook voor doorvalveiligheid. Veiligheidsfolie versterkt je ramen en houdt de ruit bij elkaar als deze breekt.

UV-werend

Een groot nadeel van de stralingen van de zon is dat het zorgt voor verkleuring van het interieur. Wil je genieten van de zon zonder het interieur aan te tasten? Dan is de UV-werende folie iets voor jou! De raamfolie blokkeert meer dan 99% van de UV-straling. Interieur, maar ook kunstwerken (zoals in musea), kunnen hierdoor onmogelijk worden aangetast.

CO2 neutraal

Het is belangrijk dat we ook denken aan het milieu. Dat onze raamfolie 100% C02 neutraal is, is dan mooi meegenomen. Met onze raamfolie bereik je zonder onnodige energie- en onderhoudskosten een aangename werkomgeving. Dat is pas maatschappelijk verantwoord ondernemen. Word CO2-neutraal! Investeer in de enige oplossing die minder C02 verbruikt dan het oplevert.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Een eenvoudige oplossing voor een complex probleem

Geniet van het effect van raamfolies: krijg controle over de binnentemperatuur zonder onnodige energiekosten. Raamfolie van Reflect Glasfilm is onderhoudsvrij en gemiddeld 15 jaar effectief! Kies vandaag nog voor groene beglazing.

Op onze website vind je alle informatie, maar je kan ons ook altijd bellen. Wij leveren onze diensten door heel Nederland. Enthousiast geworden en toe aan heel veel jaren comfort? Vraag hieronder gelijk een offerte aan. Wij bieden voor iedere situatie de passende oplossing.

Vraag offerte aan
raamfolie

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto