Lichtstraat zonwering

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Lichtstraat zonwering is geschikt voor elke lichtstraat

Heb je een lichtstraat in je pand en veel last van de nadelen die het met zich meebrengt? Bijvoorbeeld de hoeveelheid schitteringen en de warmte van de zon? Reflect Glasfilm heeft met lichtstraat zonwering de perfecte oplossing voor dit probleem. Met zonwerende glasfolie geniet je van veel daglicht en lopen temperaturen niet meer zo hoog op.

Meer informatie over zonwerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Lichtstraat zonwering: minder warmte, dezelfde hoeveelheid licht

In de zomer kan de zon zich van zijn beste kant laten zien. Met een lichtstraat heb je bij veel beglazing snel te maken met oplopende temperaturen binnen. Met onze zonwerende raamfolie heb je daar geen last van. Lichtstraat zonwering houdt namelijk 85% van de zonnewarmte tegen. Hierdoor lopen temperaturen niet meer zo snel op, bespaar je kosten op het koelen van de ruimte en op deze manier wordt de overlast van de zon gereduceerd.

Wij horen je denken. Ik heb juist gekozen voor een lichtstraat vanwege de hoeveelheid licht die het met zich meebrengt. Hoe fijn is het dan dat onze glasfolie geen invloed heeft op de hoeveelheid licht? Met glasfolie op de beglazing geniet je van evenveel licht in je pand als zonder glasfolie.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Lichtstraat zonwering: glasfolie van Reflect Glasfilm

Zoek jij naar een oplossing voor het grootste nadeel van een lichtstraat? Kies voor glasfolie van Reflect Glasfilm. Wij hebben speciale glasfolie genaamd ‘kli-mate’ die bedoeld is voor de zonwering van lichtstraten. Heb je een lichtstraat gemaakt van polycarbonaat? Ook dan is glasfolie mogelijk. Raamfolie is toepasbaar op alle soorten beglazing en polycarbonaat.

Lichtstraat zonwering laten aanbrengen

Raamfolie zelf aanbrengen is een lastige klus. Daarom is het slim om de raamfolie te laten monteren door onze raamfolie specialisten. Zij hebben de beste kennis over het product en zijn in staat om de raamfolie op de juiste manier voor jou te monteren. Benieuwd wat we bij andere lichtstraten hebben gedaan? Bekijk onze projectenpagina voor foto’s.

Wil je eerst meer weten? Neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen over zonwering voor lichtstraten.

Vraag offerte aan
lichtstraat zonwering

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto