Isolerende raamfolie kopen

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Isolerende raamfolie kopen: waarom is het nodig? 

Isolerende raamfolie kan je bij veel bouwmarkten kopen, maar wist je dat het niet zo makkelijk is om folie aan te brengen? Het is een kunst om dit netjes te doen zonder dat er vuil of lucht onder komt. Als de raamfolie daarnaast verkeerd wordt aangebracht, is het effect ervan minder.

Isolerende raamfolie helpt bij het isoleren van de ruimte. De isolatiewaarde wordt tot wel 40% verbeterd. Ook wordt met de raamfolie van Reflect Glasfilm maar liefst 92% van alle stralingswarmte gereflecteerd.

Meer informatie over isolatiefolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

De voordelen van isolerende folie laten aanbrengen

Een groot voordeel in het aanbrengen van isolerende raamfolie is de besparing die het met zich meebrengt. De raamfolie gebruikt namelijk geen energie en zorgt er voordat de warmte in de winter binnen blijft.

Bij Reflect Glasfilm krijg je 5 jaar garantie op de folie, terwijl de levensduur van onze isolerende folie gemiddeld 20 jaar is. Daarnaast is het zo dat je de investering gemiddeld in 5 jaar hebt terugverdiend. Inclusief de besparingen op je energierekening. Raamfolie is dus niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Isolerende raamfolie kopen kan dus het best bij Reflect Glasfilm.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Waarom zou je isolerende raamfolie kopen bij Reflect Glasfilm?

Sinds 1991 zijn we de experts op het gebied van isolerende raamfolie. Wij leveren én plaatsen de raamfolie dus al bijna 30 jaar bij zowel particulieren als bedrijven. Raamfolie zelf is een relatief eenvoudig product, als je precies weet welke je moet hebben. Daar gaat het vaak mis. Persoonlijkheid en service vinden wij erg belangrijk. Daarom komen onze raamfolie experts, hoe groot of klein de opdracht ook is, graag bij je langs om de situatie te bekijken en de best passende raamfolie te adviseren. Om een zo comfortabel mogelijk binnenklimaat te creëren, denken we graag met jou mee over hoe bijvoorbeeld een teveel aan zonlicht of te weinig isolatie beperkt kan worden. We maken graag een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag offerte aan
Isolerende raamfolie kopen

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto