Isolerende raamfolie enkel glas

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Isolerende raamfolie voor enkel glas

Enkel glas en oud isolatieglas zorgen voor veel warmteverlies. Eerder was het alleen mogelijk om de isolatiewaarde van een gebouw te verhogen door het glas te vervangen. Speciaal voor zulke situaties is er isolerende raamfolie. Met isolerende raamfolie wordt de isolatiewaarde van enkel glas verbeterd. Enkel glas wordt als het ware dubbel glas en dubbel glas wordt HR-glas. Hierdoor blijft de warmte langer in huis en verbruik je minder gas.

Meer informatie over isolatiefolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Waarom zou je enkel glas isoleren met isolerende raamfolie?

Om panden beter te isoleren zijn er veel verschillende maatregelen die getroffen kunnen worden. Veel mensen denken gelijk aan de vervanging van glas. Maar er zijn veel goedkopere alternatieven om de isolatie van enkel glas te verbeteren. Isolatiefolie is de meest toegepaste variant. Met deze folie verhoog je snel de isolatiewaarde en ervaar je direct effect. Hierdoor heb je minder last van tocht in huis en blijft de warmte in huis. Daarnaast bespaar je ook op stookkosten doordat de warmte niet gelijk via de beglazing het pand verlaat.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Ideaal voor monumentale panden

Isolerende raamfolie is vooral handig als je de beglazing niet meteen kunt of wilt vervangen. Denk hierbij aan monumentale panden. Daar is het vaak niet mogelijk omdat de originele staat van het pand behouden moet blijven. Maar ook als je ergens tijdelijk woont of als je je kozijnen simpelweg nog niet wilt vervangen. Het aanbrengen van isolerende folie op enkel glas is even effectief als vervanging van glas. En dat terwijl de folie zonder verbouwing gemonteerd wordt.

Het effect van isolerende raamfolie op enkel glas

Isolerende raamfolie geeft tot 40% meer isolatie en reflecteert maar liefst 92% van de binnenwarmte. In een ruimte stralen mensen en andere lichtbronnen warmte af. In een slecht geïsoleerde omgeving verlaat deze warmte direct de ruimte. De folie kaatst dat terug waardoor je in de winter altijd een aangename temperatuur hebt. Bijkomend voordeel is dat onze folie het hele jaar door effectief is. In de zomer heeft het namelijk een zonwerende functie. In de video hiernaast wordt gedemonstreerd hoe de folie precies werkt.

Vraag offerte aan
Isolerende raamfolie enkel glas

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto