Isolerende folie ramen

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Isolerende folie ramen: een absolute vierseizoenenoplossing

Tijdens de koude wintermaanden wil je de warmte graag binnenshuis houden. Onze isolerende folie voor ramen houdt de warmte binnen en de kou buiten. In de zomer heeft de folie juist een warmtewerend effect. We mogen dus wel spreken van een echte vier seizoenen oplossing. Heb je enkel glas en wil je het effect van dubbelglas ervaren? Dan is isolerende folie voor ramen een ideale oplossing voor jou. Voorkom een hoge energierekening en isoleer je woning of bedrijfspand met isolatiefolie. Zo heb je het hele jaar door een aangename werk- en woonomgeving.

Meer informatie over onze isolatiefolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Het effect van isolerende folie voor ramen

Met folie op jouw beglazing geniet je het hele jaar door van veel voordelen:

  • Isolerende werking in de winter
  • Zonwering in de zomer
  • Blokkeert meer dan 99% UV-straling
  • Vermindert schitteringen en reflecties
  • Scherfbindend en inbraakvertragend
  • Getest & gecertificeerd

Het is belangrijk om een fijne woon- en werkomgeving te hebben. Dit hangt grotendeels samen met de binnentemperatuur van de ruimte. Een oncomfortabele temperatuur kan zorgen voor ongemak, een lage productiviteit of zelfs ziekteverzuim.

Glasfolie geeft je de controle over een ruimte terug. Wij bieden een relatief eenvoudige oplossing voor een complex probleem. Met als resultaat: het hele jaar comfort, zonder onnodig hoge energiekosten. En dan profiteer je ook nog eens van 15 jaar garantie!

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Over Reflect Glasfilm

Het bevlogen team van Reflect Glasfilm bestaat uit een tiental raamfolie experts. Met het motto: ‘verhoog comfort, verlaag kosten’ helpen we dagelijks particulieren en bedrijven door heel Nederland met het creëren van een zo comfortabel mogelijk binnenklimaat.

Ben je, na het lezen van de vele voordelen van isolerende folie voor ramen, enthousiast geworden over deze oplossing? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor jouw bedrijfspand of woning. We vragen je om een aantal gegevens in te vullen en eventuele foto’s van het project toe te voegen, en komen vervolgens binnen vijf werkdagen bij je terug met een vrijblijvende prijsopgave

Vraag offerte aan
isolerende folie ramen

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto