Isolerende folie raam

Opgericht in 1991

Vakkundige installatie

Advies op locatie

Isolerende folie raam: zorg dat de warmte deze winter binnen blijft

Met isolerende raamfolie zorg je ervoor dat een ruimte die eigenlijk niet goed geïsoleerd is, de warmte terug krijgt. Daardoor hoeft de verwarming minder vaak aan, wat weer gunstig is voor de energierekening en het milieu. Reflect Glasfilm heeft een simpele oplossing voor een complex probleem, die goed past bij onze slogan: verhoog comfort, verlaag de kosten. Met raamfolie die zeer geschikt is voor zowel enkel glas als dubbel glas.

Meer informatie over isolatiefolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Welke isolerende folie raam adviseren jullie?

Wij adviseren onze raamfolie EnerSaver. Deze folie is een echte vierseizoenenoplossing. Het grote voordeel van de folie is dat deze preventief werkt. In de winter zet je namelijk de verwarming hoger als het al koud is, dan is het vaak te laat en moet de verwarming nog harder werken om de aangename temperatuur te creëren. Met de folie blijft de warmte binnen en dat zorgt ervoor dat de temperatuur in de ruimte stabieler wordt.
Ook in de zomer is de preventieve werking een groot pluspunt. De ruimte wordt op warme dagen aangenaam koel gehouden doordat de warmte wordt buiten gehouden. De isolatiewaarde van ramen wordt met wel 40% verbeterd. Met de EnerSaver raamfolie heb je het hele jaar door profijt!

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

De beste toepassing voor het isoleren van enkel glas

Panden met enkel glas zijn vaak oudere of monumentale panden. Bij dit soort panden is het lastiger of niet toegestaan om het enkel glas te vervangen voor dubbel glas. Het is dan lastig om de isolatiewaarde van deze panden te verhogen. Isolerende folie raam is speciaal ontwikkeld voor situaties als deze. Het is gemakkelijk aan te brengen, levert direct resultaat en is goedkoper dan het vervangen van de ruiten (als dit al toegestaan is). Let wel op: het aanbrengen van raamfolie is en blijft erg precies werk. Voor het beste resultaat raden we je aan dit te laten aanbrengen door experts.

Bij Reflect Glasfilm adviseren we je graag over de juiste soort folie voor verschillende typen glas. We komen graag langs om de situatie te bekijken en dan te bepalen welke folie het meest geschikt is.
Neem gemakkelijk contact met ons op of vraag vast een offerte aan!

Vraag offerte aan
isolerende folie raam

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto