Isoleer je ruiten met isolatiefolie Enersaver 90MX

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Isolatiefolie van Reflect Glasfilm: met Enersaver 90MX zit je goed!

Elk jaar komt een tijd dat de zomer definitief voorbij is en wordt er plaats gemaakt voor regenachtige-, koude- en toch knusse dagen in Nederland. Dit betekent voor de meeste huishoudens dat de energiekosten flink zullen stijgen om de gewenste temperatuur in huis te behouden. Met name monumentale panden en woningen met enkel glas en standaard dubbelglas hebben veel warmte- en conform verlies door het type ruit. Juist om deze redenen heeft Reflect Glasfilm zijn eigen unieke isolatiefolie, genaamd EnerSaver 90 MX. De isolatiefolie EnerSaver is ontwikkeld om de kosten te besparen.

Meer informatie over isolatiefolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

De isolatiefolie EnerSaver 90 MX

Een ruimte die niet goed geïsoleerd is, verliest via de beglazing veel warmte. Onze geheel neutrale isolatiefolie is zo ontwikkeld dat de folie ervoor zorgt dat een ruit 40% beter geïsoleerd wordt. Dit is echter afhankelijk van het type ruit. Daarnaast heeft de isolatiefolie de unieke eigenschap om ook 93% van de geproduceerde warmte terug naar binnen te reflecteren.

Een ander voordeel is dat de isolatiefolie 365 dagen per jaar effectief is. Want ook in de zomermaanden zorgt EnerSaver 90MX dat tot wel 49% minder zonne-energie jouw huis binnentreedt. Daarnaast heeft de isolatiefolie ook de eigenschap om 99% van UV straling te filteren. Folies van andere leveranciers behalen dan ook bij lange na niet de gewenste resultaten die met onze folie wel behaald kan worden.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Het resultaat van isolatiefolie

Het gebruik van onze isolatiefolie zorgt voor koele zomermaanden en warme wintermaanden binnenshuis. De isolatiefolie is namelijk voor 365 dagen comfort verhogend en kostenbesparend. Ook zorgt het UV- filter ervoor dat schadelijke straling wordt tegengehouden. Ook is de isolatiefolie C02 neutraal. Dit wil zeggen dat het vrijgekomen C02 tijdens het produceren van de folie een fragment is van de toekomstige besparing op C0.

Levensduur en garantie

Gezien wij streven naar het minder belasten van het milieu en de kosten voor het isoleren van ruimtes te minimaliseren, geven wij op de folie een garantie van 7 jaar en heeft de folie een levensduur van 12 jaar. We komen graag bij je over de vloer om je te laten zien wat onze folie voor jou kan besparen, altijd vrijblijvend!

Vraag offerte aan
isolatiefolie

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto