Isolatiefolie

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Heb jij last van tocht in je woon- en/of werkruimte? Verlaat veel warmte het huis via de muren en het dak? Voorkom een hoge energierekening en isoleer je huis of bedrijfspand met isolatiefolie. Isolatiefolie houdt de kou buiten en de warmte binnen. Reflect Glasfilm helpt je daarbij. Wij monteren de isolatiefolie (ook wel EnerSaver genoemd) voor zowel bedrijven als particulieren door heel Nederland. Lees verder om alles over de folie te weten te komen en ontdek de voordelen!

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Wat is isolatiefolie?

Raamfolie is een flinterdunne folie die op de beglazing wordt gemonteerd en beschikbaar is voor iedereen; zowel voor particulieren als bedrijven. Isolatiefolie is een van de producten uit ons assortiment. De folie reflecteert 92% van de binnenwarmte en zorgt voor 40% meer isolatie. Hierdoor worden vocht en kou geweerd en blijft het binnen aangenaam warm. Daarnaast is isolatiefolie een echte vierseizoenenoplossing en heeft het ook effect in de zomer. In die periode houdt het de warmte juist buiten. Hierdoor draagt EnerSaver bij aan de ideale werkplek of woonomgeving.

Isolatiefolie heeft een hoog isolerend vermogen, waardoor je niet steeds je verwarming omhoog of omlaag hoeft te zetten. De isolerende raamfolie gebruikt geen energie, maar houdt deze binnen. Met als resultaat dat het in de winter langer warm blijft en je energierekening een stuk minder hoog is. Daarnaast draag je ook een steentje bij aan het milieu.

Ik wil meer weten over dit product

Raamfolie: isolerend en zonwerend

Raamfolie wordt afhankelijk van de situatie aan de binnen- of buitenkant van beglazing gemonteerd. De folie is praktisch onzichtbaar. Toch bespaart het tot wel 60% op de koel- en verwarmingskosten. Met isolatiefolie heb je het hele jaar door controle over de binnentemperatuur zonder onnodige energiekosten. In de winter is de kou bij het raam volledig weg en is het aangenaam warm. Raamfolie is voor velen nog een onbekend product. Voor jou ook? Bekijk de video hiernaast eens. Is iets nog niet helemaal duidelijk en heb je een vraag aan ons? Twijfel niet om contact op te nemen.

Stel je vraag aan ons

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

Ontdek de voordelen van isolatiefolie

Heb je enkelglas en wil je het effect van dubbelglas ervaren? Dan is isolatiefolie een ideale oplossing voor jou. Als het buiten koud is houd je de warmte natuurlijk graag binnen. Voorkom een hoge energierekening en isoleer je woning of bedrijfspand met isolatiefolie. Isolatiefolie houdt de kou buiten en de warmte binnen. Zo heb je het hele jaar door een aangename werk- en woonomgeving. Daarnaast wordt op onze folie tot wel 10 jaar garantie gegeven, maar ook na deze periode blijft de raamfolie nog jaren effectief. Ontdek alle voordelen in de blog.

Lees de volledige blog
isolatiefolie 3

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Isolatiefolie voor bedrijven en particulieren

Een beter geïsoleerde omgeving en altijd een aangename temperatuur: dat wil iedereen. Reflect Glasfilm monteert isolatiefolie bij zowel particulieren als bedrijven. Ben je benieuwd hoe dat er in het echt uitziet? We hebben we een klein deel van onze projecten online gezet. Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen!

Bekijk meer isolatie projecten
energiebesparingsplicht raamfolie

Eenvoudig isoleren en voldoen aan de besparingsplicht

Grote bedrijven worden verplicht om energie te besparen d.m.v. ‘erkende maatregelen’. Helemaal bovenaan de lijst van Erkende Maatregelen staat ‘isoleren van gebouwbeheer’. Daarmee is het isoleren van gebouwbeheer sinds 1 juli 2019 een verplichting waar handhavend tegen opgetreden mag worden. Een van de maatregelen die je kan nemen is het optimaliseren van de beglazing met raamfolie. Raamfolie is de meest effectieve en verbouwvrije oplossing voor het isoleren van je pand. Weet je niet precies hoe je voldoet aan deze plicht of welke energiebesparende maatregelen je kan nemen? In deze blog leggen we jou alles uit.

Voldoe aan de wet

Eenvoudig enkelglas isoleren

Enkelglas en oud isolatieglas zorgen voor veel warmteverlies. Eerder was het alleen mogelijk om de isolatiewaarde van een gebouw te verhogen door het glas te vervangen. Speciaal voor dit marktsegment is er nu isolatiefolie. Ideaal voor monumentale panden waarbij het niet mogelijk is om enkelglas met HR++ glas te vervangen. Het aanbrengen van isolatiefolie is even effectief als vervanging van glas en kan zelfs zonder verbouwing gemonteerd worden. Daarnaast is het goedkoper en ervaar je direct verschil.

Meer informatie over enkel glas isoleren
isolatiefolie 5

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto