Isolatiefolie raam

Opgericht in 1991

Vakkundige installatie

Advies op locatie

Isolatiefolie raam: een absolute vierseizoenenoplossing

Met isolatiefolie raam kun je de isolatie van zowel enkel als dubbel glas verbeteren. Enkel glas wordt als het ware dubbel glas en dubbel glas wordt HR-glas. Heb je al HR++ glas? Zelfs dan is de folie in staat de isolatiewaarde en daarmee het comfort te verhogen.

Enkel glas vind je vooral terug in bijvoorbeeld monumenten. Maar ook oudere kantoorpanden kunnen vaak nog enkel glas hebben. In beide gevallen wil je de isolatiewaarde verhogen, maar het vervangen van enkel voor dubbel glas gaat vaak gepaard met hoge kosten. Bij de meeste monumentale panden is het zelfs verboden om enkel glas te vervangen omdat de uitstraling van het pand niet mag worden aangepast. Dan is isolerende raamfolie een uitkomst! Met isolatiefolie van Reflect Glasfilm geniet je van meer isolatie, zonder een ingrijpende verbouwing.

Meer informatie over isolatiefolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Isolatiefolie raam: tot 40% meer isolatie!

De isolatiefolie die we bij Reflect Glasfilm verkopen reflecteert tot wel 92% van de binnenwarmte, daardoor wordt er direct gezorgd voor een verbetering van 40% in isolatie. Een ander voordeel is dat het zichtbare licht van buiten volledig behouden blijft. De isolatiefolie wordt aan de binnenkant geplakt maar is nagenoeg onzichtbaar. Daarnaast werkt de folie preventief. Daardoor hoef je er niet aan te denken en doet de folie 24 uur per dag en 7 dagen per week zijn werk.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Waarom isolatiefolie raam via Reflect Glasfilm?

Bij Reflect Glasfilm hebben we veel ervaring met het plaatsen van isolatiefolie. Bij veel monumentale panden hebben wij onze isolatiefolie al mogen plaatsen. Dat komt omdat raamfolie de beste optie is voor monumentale panden die geïsoleerd moeten worden. Maar hoe werkt dat dan precies? Als het in de nacht erg koud is, komt veel kou naar binnen. Als er dan in de ochtend voor het eerst mensen in het pand komen, wordt de verwarming op de hoogste stand gezet om het weer aangenaam warm te krijgen. Tegen de tijd dat het gebouw weer opgewarmd is, kan het zijn dat de meeste mensen het pand weer gaan verlaten. Dit kost onnodig veel energiekosten en daarnaast wordt de ideale binnentemperatuur niet zelden bereikt. Met isolerende raamfolie houd je de warmte juist binnen en is de temperatuur binnen altijd aangenaam.

Bij Reflect Glasfilm helpen we je graag bij het kiezen van de juiste folie voor jouw bedrijf. Hiervoor komen we graag bij jou op locatie langs om te kijken welke folie het best toe te passen is. We adviseren je graag en maken een vrijblijvende offerte voor jouw onderneming. Geïnteresseerd in isolatiefolie? Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan
isolatiefolie raam

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto