Inbraakwerende folie

Opgericht in 1991

Vakkundige installatie

Advies op locatie

Inbraakwerende folie: beveilig je pand op de kwetsbaarste plek

Inbraakwerende folie is een van de beste manieren om je huis te beveiligen tegen indringers. Veel mensen denken niet direct aan raamfolie als ze hun huis of kantoorpand extra willen beveiligen. Er wordt namelijk vooral aan sloten, alarmsystemen en camera‘s gedacht. Een logische gedachte, waarom zou je immers betalen voor iets wat je niet ziet? Maar zowel woonhuizen als kantoorpanden kunnen op deze manier het best beschermd worden tegen inbraken. Veel mensen vergeten namelijk dat glaswerk de makkelijkste manier is voor inbrekers om binnen te komen. Daarnaast werkt deze folie 24/7 en is de folie niet gevoelig voor een stroomstoring of iets dergelijks. Heel belangrijk om hier dus rekening mee te houden bij het beveiligen van je huis of kantoorpand.

Meer informatie over inbraakwerende folie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Reflect Glasfilm adviseert graag over inbraakwerende folie

Bij Reflect Glasfilm zijn we al sinds 1991 bezig met allerlei verschillende soorten raamfolies. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven. De adviseren je hier graag over. Sterker nog, we komen graag langs bij jou op locatie om te kijken welke folie het best past. Bij inbraakwerende folie is het mogelijk hier zonwerende folie aan toe te voegen. Echter, dit is lang niet altijd interessant. Hier adviseren we je graag over. Elk project is immers maatwerk. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Vraag dan alvast een offerte aan, we bespreken graag de mogelijkheden!

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Het effect van inbraakwerende folie

Om de kans op inbraak te verkleinen, is ons advies om onze veiligheidsfolie op je ramen te plaatsen. Dit kan glas bij de voordeur zijn, maar ook een kelderraam, toiletraampje of andere ramen kunnen goed worden beveiligd. De folie maakt het glas om te beginnen sterker waardoor het minder snel breekt. Mocht het glas wel breken, dan zullen er geen honderden kleine glasscherven het huis in komen. Overigens hoeft die niet alleen te gelden tegen inbraak. Ook als er iets anders gebeurt waardoor het glas kan breken als er overdag mensen in huis zijn, dan is de kans op letsel vele malen kleiner. Tot slot is de folie ook nog eens niet te zien. Hierdoor blijft het zicht behouden en is de veiligheid toch gewaarborgd.

Vraag offerte aan
inbraakwerende folie

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto