Afbeelding-Reflect-Glasfilm-homepagina
Zonwerende raamfolie bij Scholten Verlichting Ede

Hittebestrijding op het werk: ontdek de voordelen van warmtewerende raamfolie

Tijdens de zomermaanden kan het binnen erg warm worden. De zonnestralen schijnen en verwarmen niet alleen de buitenlucht maar ook de ruimtes binnen de gebouwen. Dit kan een uitdaging zijn voor werkgevers, omdat het comfort en de productiviteit van werknemers nauw verband houden met de omgevingstemperatuur. Hitte op de werkplek kan leiden tot oncomfortabele omstandigheden, verminderde prestaties, ziekteverzuim en zelfs hogere energierekeningen. Gelukkig zijn er effectieve manieren om deze uitdaging aan te gaan en een comfortabele werkomgeving te creëren. Een van de oplossingen is het gebruik van warmtewerende raamfolie.

Effectief omgaan met hitte op de werkvloer

Het vinden van de juiste oplossing voor warmte op de werkplek is essentieel. Medewerkers verdienen een omgeving waar ze comfortabel kunnen werken, zonder te hoeven werken in de hitte. Maar het gaat verder dan comfort. Een aangename werkomgeving is van invloed op de tevredenheid van medewerkers, wat op zijn beurt weer van invloed is op de algehele productiviteit en het succes van het bedrijf. Het gaat dus niet alleen om het koel houden van de ruimte, maar ook om de gezondheid van uw team en het maximaliseren van de bedrijfsresultaten.

Er bestaan diverse mogelijkheden om hitte te bestrijden op het werk, variërend van geavanceerde technologische oplossingen tot slimme aanpassingen in de werkomgeving. Een van deze veelbelovende opties is het gebruik van warmtewerende raamfolie. Deze innovatieve aanpak biedt bedrijven de mogelijkheid om de omgevingswarmte te verminderen en tegelijkertijd een aangename werkomgeving te behouden, wat resulteert in tevreden werknemers en verbeterde prestaties.

Warmtewerende raamfolie zorgt ervoor dat u controle krijgt over de binnentemperatuur van uw pand. Deze oplossing fungeert als een barrière tegen externe warmtebronnen, terwijl het tegelijkertijd de natuurlijke lichtval niet belemmert. 

Warmtewerende raamfolie voor hittebestrijding op het werk
Warmtewerende raamfolie is de perfecte oplossing om de warmte via het glas te verminderen. Het grote voordeel is dat warmewerende folie het hele jaar effectief is. Zo blijft de warmte op warme dagen buiten, terwijl in de wintermaanden de warmte binnen wordt gehouden, maar er zijn nog meer voordelen van warmtewerende folie.

  • Door het gebruik van warmtewerende raamfolie wordt tot wel 91% van de zonnewarmte tegengehouden
  • Direct controle over de binnentemperatuur van uw (kantoor)pand
  • Voor minimaal 12 jaar kwaliteit
  • Kostenbesparend én goed voor het milieu

Bovenstaande effecten zullen een evenwichtige en comfortabele binnentemperatuur opleveren, wat de algehele productiviteit, tevredenheid en welzijn van uw medewerkers ten goede komt. Het is niet alleen een doeltreffende keuze, maar ook een kostenbesparende en milieuvriendelijke benadering, waardoor het in aanmerking komt voor de Energie Investeringaftrek (EIA).

Energie-investeringsaftrek
Als organisatie met warmtewerende raamfolie komt u in aanmerking voor EIA. Deze regeling loopt u gemiddeld 11% voordeel op wanneer u investeert in energiezuinige technieken. Met deze regeling heeft u de investering van raamfolie al binnen 3-5 jaar terugverdiend. Dit is naast het feit dat uw energiekosten al lager worden na de montage van de warmtewerende raamfolie. Lees hier alles over de Energie Investeringsaftrek. 

Een aantrekkelijke Return on Investment (ROI) bij de investering in warmtewerende raamfolie
Zonwerende raamfolie heeft ook een positieve invloed op de energie-efficiëntie. Het verminderen van de behoefte aan overmatig gebruik van airconditioners en verwarmingssystemen resulteert in aanzienlijke besparingen op de energierekening.

Warmtewerende raamfolie in vergelijking met andere alternatieven
Er zijn meerdere mogelijkheden voor hittebestrijding op het werk, deze oplossingen hebben verschillende voor- en nadelen. Enkele effectieve oplossingen worden hieronder toegelicht:

  • Goede ventilatie: Goede luchtcirculatie helpt warme lucht te verdrijven en zorgt voor verkoeling. Hiervoor kan indien nodig een ventilatiesysteem worden geïnstalleerd.
  • Airconditioning: Gebruik airconditioningssystemen om de temperatuur in de werkomgeving te reguleren. Plaats airconditioners strategisch om een gelijkmatige koeling te bereiken.
  • Warmtewerende raamfolie: Overweeg het gebruik van zonwerende raamfolie op ramen om zonlicht te verminderen en de warmteoverdracht te minimaliseren.

Waarom Reflect Glasfilm

  • Energie-efficiëntie: Bespaar op energiekosten met onze zonwerende raamfolie. Het houdt de warmte buiten in de zomer en bespaart op verwarmingskosten in de winter.
  • Comfort en bescherming: Onze zonwerende raamfolie biedt bescherming tegen hitte, schadelijke UV-straling, verblinding en inkijk. Geniet van een comfortabele en veilige omgeving met behoud van privacy.
  • Hoogwaardige kwaliteit: Bij Reflect Glasfilm streven we naar de hoogste kwaliteit. Onze zonwerende raamfolie voldoet aan strenge normen en reguleert effectief de warmte en vermindert UV-straling.
  • Ervaring en professionaliteit: Ons ervaren team zorgt voor vakkundige installatie. Met jarenlange expertise in de branche kunt u vertrouwen op ons vakmanschap en professionele aanpak.
  • Maatwerkoplossingen: We begrijpen dat elk project uniek is. Of het nu gaat om uw woning, kantoor of commerciële ruimte, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.
  • Kies voor Reflect Glasfilm en ervaar de voordelen van hoogwaardige zonwerende raamfolie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat.

Warmtewerende raamfolie voor uw pand?

Heeft u last van hitte op de werkvloer en zoekt u een oplossing? Dan is warmtewerende raamfolie wellicht een goede keuze. Onze warmtewerende raamfolie is beschikbaar in verschillende soorten. Vraag een gratis proefstaal aan en ontdek welke warmtewerende raamfolie het beste past bij uw situatie. 

Gratis proefstaal aanvragen

Terug naar overzicht

Geplaatst op 5 september 2024