Glasfolie

Opgericht in 1991

Vakkundige installatie

Advies op locatie

Glasfolie voor ieder type glas: verhoog het comfort en verlaag de kosten 

Reflect Glasfilm biedt een compleet en uitgebreid assortiment aan glasfolies. Kies voor zonwerende glasfolie als je op zoek bent naar de ultieme oplossing tegen de zon. Heb je last van een tochtgevoel in huis? Of heb je beglazing die niet vervangen kan worden? Dan is isolerende glasfolie misschien iets voor jou. Naast isolerende- en zonwerende raamfolie monteren wij ook veiligheidsfolie en decoratiefolie. Met onze glasfolie voor ramen heb je het hele jaar door comfort door een ideale binnentemperatuur en bespaar je op je energierekening. Reflect Glasfilm is een vertrouwd adres voor het aanbrengen van glasfolie voor bedrijven en particulieren.

Meer informatie over typen glasfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Zonwerende & isolerende glasfolie

“Het is zo warm hier” of “de airco slaat op mijn longen” zijn typische zomerse uitspraken. Die hoor je niet alleen op de werkvloer, maar ook in huis. Zonwerende glasfolie is dé oplossing. De folie zorgt voor een ideale binnentemperatuur. Doordat de airco niet meer zo vaak aan hoeft, bespaar je ook op energiekosten. Het lijkt misschien een hele investering, maar klanten hebben de die vaak binnen 3-5 jaar terugverdiend. Glasfolie is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

Daarentegen houden we in de winter graag de warmte binnen. Niets is zo vervelend als een tochtgevoel of koude rillingen. Vooral in monumentale of slecht geïsoleerde panden komt dit vaak voor. Door isolerende raamfolie bespaar je op stookkosten en blijft het langer warm. De folie zorgt voor tot wel 40% meer isolatie.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Meer comfort en minder kosten met glasfolie

Met glasfolie profiteer je van veel voordelen. Over het algemeen geeft het je meer comfort en bespaar je op je portemonnee. Daarnaast hebben onze folies een lange levensduur en krijg je 15 jaar garantie.
Meer voordelen die je krijgt bij glasfolie:

  • 40% meer isolatie in de winter
  • 92% zonwering in de zomer
  • Blokkeert meer dan 99% UV-straling
  • Vermindert schitteringen en reflecties
  • Scherfbindend en inbraakvertragend
  • 15 jaar garantie
  • Getest & gecertificeerd

Montage glasfolie door Reflect Glasfilm

Twijfel je of glasfolie een goede keuze is voor jouw bedrijfspand of woonhuis? Onze specialisten helpen je graag met het maken van een keuze. Door met jou op locatie in gesprek te gaan, weten we welk type folie het beste voor jouw situatie werkt. En dat is niet altijd makkelijk via de telefoon, daarom komen we vrijblijvend bij je langs.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel naar 024-6451616. Ben je overtuigd en wil je graag een kostenindicatie ontvangen? Vraag dan via de button hieronder een offerte aan. Wij proberen binnen 5 werkdagen met een passend aanbod bij je terug te komen.

Vraag offerte aan
Glasfolie

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto