Glasfolie privacy

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Glasfolie privacy: bespaar kosten én krijg je privacy terug

Buiten zonwerende en isolerende raamfolie biedt Reflect Glasfilm ook privacy glasfolie. Hierdoor wordt de inkijk in een ruimte belemmerd. Dit resulteert in meer privacy op kantoor, een vergaderruimte of een aparte werkruimte. Het grote voordeel van deze folie is dat het te combineren is met bijvoorbeeld isolerende, zonwerende of inbraakvertragende folie. Bij sommigen van deze folies wordt tot wel 91% van de warmte geweerd. Dat zorgt voor een aangename temperatuur binnen.

Meer informatie over privacyfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

De meest effectieve folie!

Onze glasfolie privacy is daarnaast ook effectief als decoratiefolie. Dat komt omdat we verschillende vormen, maten, kleuren en soorten folie in ons assortiment hebben. Met de folie van Reflect Glasfilm weer je het zicht naar binnen, wordt de ruimte beter geïsoleerd én kan je het geheel naar smaak inrichten. Denk hierbij aan een kantineruimte of vergaderzaal. Door onze privacy- en decoratiefolie krijgt de ruimte een compleet andere uitstraling én houdt de folie het zonlicht buiten, wat veel meer rust geeft. Naast het aanbrengen van de folie adviseren wij bedrijven en particulieren over onze ideeën en denken we graag mee om het project een succes te maken.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Extra voordelen van privacy folie

Naast het voordeel dat er niet meer door het glas naar binnen gekeken kan worden, werkt de folie ook zonwerend en inbraakvertragend. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het meubilair in de vergaderruimte verkleurt door de zon. Door zonwerende decoratiefolie te plaatsen, wordt dit voorkomen en bespaar je ook flink op energiekosten. De directe warmte van de zon wordt namelijk geweerd door de folie.

Ook de veiligheid wordt verbeterd. Privacyfolie in combinatie met inbraakvertragende folie zorgt ervoor dat ruiten minder snel breken. Mochten ze toch breken, dan blijven de scherven bij elkaar en vliegen ze niet de hele ruimte door. Wel zo veilig.

Interesse in decoratiefolie? Vraag dan gemakkelijk een offerte aan via onze website. We helpen je door te kijken naar de mogelijkheden van verschillende soorten folies. Onze specialisten komen vrijblijvend bij je langs en geven een advies over de meest geschikte folie. Ook een offerte kan vrijblijvend worden aangevraagd.

Vraag offerte aan
glasfolie privacy project

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto