Gezondheidszorg raamfolie

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Verduurzaming van de zorg

Is er veel beglazing in het pand en lopen de temperaturen door de warmte van de zon hoog op? Wij hebben met zonwerende raamfolie de perfecte oplossing voor dit probleem. Met raamfolie geniet je van veel daglicht en vermindert de hoeveelheid warmte in het pand.

In een ziekenhuis is een hygiënisch omgeving gewenst om te werken en jouw patiënten te genezen. De gordijnen, vitrages, lamellen en rolgordijnen zijn een bacteriële leefomgeving. Traditionele zonwering is dus vaak onhygiënisch, onderhoudsgevoelig en moeilijk te reinigen. Bovendien werkt dit niet preventief en wordt het vaak ingezet als het te laat is. De warmte is dan al binnen.

Onze soorten raamfolie vervangen traditionele zonwering volledig. Het is een stuk hygiënischer en werkt preventief het hele jaar door.

Meer informatie over zonwerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

100% meer comfort, minder energiekosten

De folie zorgt voor een koeler werkklimaat in de zomerperiode waardoor bespaart wordt op kosten van koelsystemen. In koudere maanden wordt de warmte juist behouden, wat resulteert in minder stookkosten. Hierdoor is raamfolie niet alleen goed voor de portemonnee maar zorgen we samen voor een groenere wereld. Met raamfolie ben je zonder een ingrijpende verbouwing op weg naar een beter energielabel voor je kantoorpand.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Gezondheidszorg raamfolie: glasfolie van Reflect Glasfilm

Zoek jij naar een oplossing voor de te warme ruimtes in de gezondheidszorg? Kies voor glasfolie van Reflect Glasfilm. Wij combineren graag onze raamfolie met de veiligheidsfolie zodat je aan alle eisen voldoet qua veiligheid. Neem altijd contact met ons op als je vragen hebt over de juiste folie, wij helpen je graag.

Gezondheidszorg raamfolie laten aanbrengen

Raamfolie zelf aanbrengen is een lastige klus. Daarom is het slim om de raamfolie te laten monteren door onze raamfolie specialisten. Zij hebben de beste kennis over het product en zijn in staat om de raamfolie op de juiste manier voor jou te monteren. Benieuwd wat we bij andere lichtstraten hebben gedaan? Bekijk onze projectenpagina voor foto’s.

Wil je eerst meer weten? Neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen over zonwering in de gezondheidszorg.

Vraag offerte aan
gezondheidszorg raamfolie 3

Recente berichten

Meer weten? Lees meer over wat we doen, of bekijk ons aanbod door op de knop hieronder te klikken. Liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ontdek onze filmtypenContactOfferte aanvragen

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto