Folie voor ramen

Opgericht in 1991

Vakkundige installatie

Advies op locatie

Folie voor ramen: 100% meer comfort en verlaging van de kosten

Ben je op zoek naar folie voor je ramen, maar weet je niet precies wat de mogelijkheden hiervoor zijn? Geen probleem! Bij Reflect Glasfilm adviseren we je erg graag over verschillende soorten folie in het assortiment. Voor elk bedrijfspand/woning is het mogelijk om folie op de ramen aan te brengen. Maar, welke folie past nou het best bij jouw wensen? Bij Reflect Glasfilm hebben we verschillende soorten folie: folie gericht op isolatie, zonwerende folie, privacy- en decoratiefolie en veiligheidsfolie. Alle folies hebben hun eigen toepassingen en voordelen.

Meer informatie over onze raamfolies

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Isolatiefolie: een van de beste manieren voor goed isoleren

Onze isolatiefolie is de meest toegepaste variant. Vooral bij de wat oudere (monumentale) panden waar nog van enkel glas gebruikgemaakt wordt, is deze folie erg geschikt. Soms is het namelijk niet mogelijk, duur of niet toegestaan om ruiten met enkel glas te vervangen voor dubbelglas. Isolatiefolie is dan de beste oplossing omdat dit snel aangebracht kan worden en het uiterlijk van het gebouw niet verandert.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Zonwerende folie: met hittegolven geen overbodige luxe

Zonwerende folie zorgt ervoor dat de warmte van de zon wordt geweerd. Met onze folies is dat tot wel 91%! Het voordeel is dat het zicht naar buiten behouden blijft, dat het binnen lekker koel is en daardoor de energierekening vanzelf omlaag gaat. Bijkomend voordeel is dat de zonwerende folie in de winter de warmte binnenhoudt. Hierdoor geniet je het hele jaar van de folie. Daarnaast reduceert zonwerende folie ook schitteringen en reflecties waardoor zonder problemen kan worden gewerkt met beeldschermen en ook UV straling wordt tot 99% geblokkeerd.

Wil je weten of je beter gebruik kunt maken van zonwerende folie of isolatiefolie? Neem dan contact op met een van onze experts. Wij komen de situatie graag bij je bekijken en geven advies over de meest geschikte folie.

Veiligheidsfolie

Het hebben van veel ramen (voor zowel particulieren en bedrijven) heeft veel voordelen. Er is echter één nadeel van glas: het breekt relatief eenvoudig. Maar daar is iets op gevonden: veiligheidsfolie. Deze folie zorgt er niet alleen voor dat glas minder snel breekt, de folie houdt ook inbrekers buiten de deur. Benieuwd naar de toepassingen van deze folie? Lees hier meer over veiligheidsfolie of bekijk onze diverse projecten.

Privacy- en decoratiefolie

Privacy- en decoratiefolie is folie voor ramen waarbij je meer privacy krijgt. Dit kan een vergaderzaal zijn op kantoor, maar ook je slaap- of werkkamer. Deze folie heeft als groot voordeel dat het veel meer geeft dan alleen privacy. Alle bovengenoemde folies kunnen (deels) worden toegevoegd aan deze privacy folie. Waardoor het ook isolerend, zonwerend of inbraak vertragend werkt. Bij Reflect Glasfilm hebben we veel verschillende patronen, vormen en kleuren. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag offerte aan
folie voor ramen

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto