Zonwerende raamfolie houdt de zonnewarmte tegen

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Ontdek alle voordelen van zonwerende raamfolie en download de folder

In de zomer kunnen we volop genieten van de zon. Echter, als je binnen zit kan het door de zon behoorlijk warm worden. Zeker met de extreme temperaturen in de zomer afgelopen jaren! Onze zonwerende raamfolie geeft jou de controle over de binnentemperatuur terug. Door het gebruik van een airco op warme dagen kost zonnewarmte ook geld. Met zonwerende raamfolie resulteert dat niet langer in extra, maar juist minder energiekosten. Reflect Glasfilm is een vertrouwd adres voor het aanbrengen van glasfolie.

Een aangename plek om te wonen en werken is belangrijk. Dat snappen wij. Wanneer dit niet zo is levert dit een lage productiviteit, ziekteverzuim en hoge energierekeningen op. Wil je dit voorkomen en geen last meer hebben van de warmte van de zon? Download hiernaast de productfolders om alles te weten te komen over zonwerende raamfolie.

Download de folder voor bedrijfspandenDownload de folder voor particulieren

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Vraag advies aan Reflect Glasfilm

Onze specialisten helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Door een gesprek met je aan te gaan kunnen onze glasfolie specialisten samen met u een keuze maken om het probleem tegen te gaan. Reflect Glasfilm biedt een eenvoudig oplossing voor een complex probleem.

Ben je al enthousiast en weet je precies wat je nodig hebt? Vraag dan een offerte aan.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto