Zonwerende raamfolie

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwerende raamfolie: tot 91% warmtewering, direct effect & 8 jaar productgarantie!

In de zomer kan het binnen snel te heet worden. Zeker bij gemoderniseerde bedrijfspanden met veel beglazing. Hyperion zonwerende raamfolie biedt de oplossing en geeft je controle over de binnentemperatuur terug. Hierdoor geniet je van 100% meer comfort. Door het gebruik van een koelsysteem op warme dagen kost zonnewarmte ook geld. Met zonwerende raamfolie resulteert dat niet langer in extra, maar juist minder energiekosten. De folie zorgt ervoor dat de temperatuur in de ruimte nagenoeg gelijk blijft!

Bekijk de videoVraag offerte aan

Raamfolie: meer comfort, minder kosten

Op warme dagen houd je de warmte natuurlijk graag buiten. Zonwerende folie is speciaal ontwikkeld om de warmte door beglazing te reduceren. Het grote voordeel is dat zonwerende raamfolie het hele jaar door functioneert. In de zomer blijft de warmte buiten en in de winter binnen, hierdoor heb je het hele jaar comfort, zonder onnodige energiekosten. Die kachel, die hoeft niet meer zo vaak aan!

Door het directe zonlicht kunnen woon- en werkruimten flink opwarmen. Met zonwerende raamfolie wordt tot wel 91% van de zon geweerd. Traditionele zonwering, zoals screens en zonneschermen worden pas neergelaten als de ruimte al is opgewarmd, te laat dus. Raamfolie daarentegen werkt preventief en zorgt altijd voor een ideale binnentemperatuur.

Ontdek alle soorten folies

Zonwerende reflecterende raamfolie

Onze Hyperion raamfolie is zowel reflecterend als neutraal beschikbaar. Het voordeel van reflecterende zonwerende raamfolie is dat het ook inkijk tegenhoudt en daardoor meer privacy biedt. Op deze manier profiteer je dus van een stijlvolle uitstraling en bespaar je op het koelen van het pand.

Ben jij op zoek naar zonwerende raamfolie die nagenoeg onzichtbaar is? Ook dan biedt onze Hyperion raamfolie uitkomst. Neutrale raamfolie is van de buitenkant nauwelijks zichtbaar. In tegenstelling tot reflecterende zonwerende raamfolie. Op deze manier blijft de warmte zoveel mogelijk buiten zonder dat het aangezicht van jouw pand verandert.

Vraag offerte aan
zonwerende raamfolie project

Energie- Investeringsaftrek (EIA)

Wist je dat je als onderneming met raamfolie in aanmerking kan komen voor de Energie-Investeringsaftrek (EIA)? Deze regeling levert je gemiddeld 11% voordeel op wanneer je investeert in energiezuinige technieken. Zie het als extra voordeel, want door raamfolie te plaatsen, bespaar je al op je energiekosten. Met deze regeling heb je de investering van raamfolie al binnen 3-5 jaar terugverdiend. Het comfort gaat met 100% omhoog, de energiekosten gaan omlaag en de staat financiert mee.

Je voordeel

  • Tot 91% warmtewering
  • Vuilafstotend, bestand tegen zuren
  • Blokkeert meer dan 99% UV-straling
  • Reduceert schitteringen en reflecties
  • Scherfbindend en dus inbraakvertragend
  • Tot 12 jaar effectief

Uitgevoerde projecten

Wij hebben veel panden en woonhuizen voorzien van onze Hyperion raamfolie. Hiernaast zie je een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alles

Ontmoet ons team

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een comfortabele en duurzame woon- en werkomgeving verdient. Ons motto is dan ook niet voor niks: verhoog comfort, verlaag kosten”. Al sinds 1991 hebben wij een eenvoudige oplossing voor een complex probleem. We bieden een breed assortiment aan raamfolie voor zowel particulieren als bedrijven zonder ingrijpende maatregelen.

Ontmoet het team
team reflect glasfilm

Wat zeggen onze klanten

Zonwerende raamfolie ook op jouw ramen?

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto

Neem contact op of vraag een offerte aan

Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je geheel vrijblijvend aan met het offerteformulier hiernaast.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8.000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie