Veiligheidsfolie

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Veiligheidsfolie: montage op ramen, spiegels en voertuigen.

Naast alle voordelen van glas is er één groot nadeel: glas breekt relatief eenvoudig. Het plaatsen van veiligheidsfolie is daarom een goede keuze. Beglazing met veiligheidsfolie breekt minder snel, hierdoor biedt het meer veiligheid en weert dit inbrekers. Daarnaast is veiligheidsfolie een stuk voordeliger dan gelaagd veiligheidsglas.

Veiligheidsfolie is raamfolie wat op de binnenkant van beglazing wordt aangebracht. Het is een transparante folie die wordt toegepast om een raam te versterken en scherven en splinters bijeen te houden. Het glas breekt wel, maar de scherven worden door de lijmlaag bij elkaar gehouden. Hierdoor wordt het gevaar van rondvliegende glassplinters beperkt.

Bekijk de videoVraag offerte aan

Benieuwd naar de sterkte van veiligheidsfolie? Bekijk de video hierboven.

Zelfs met explosies biedt onze folie een ongekende veiligheid. Door middel van deze video zie je hoe moeilijk het is om glas met veiligheidsfolie te breken. Denk hierbij ook aan bescherming van glas bij vuurwerkbommen. Is dit dé oplossing voor bij jou thuis of bij je bedrijf? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Ontdek alle soorten folies

Veiligheidsfolie voor bedrijven

Binnen de zorgsector en de voedingsmiddelenindustrie wordt veel gebruik gemaakt van veiligheidsfolie op ramen. Bij calamiteiten wordt de kans op persoonlijk letsel als gevolg van glasscherven door het gebruik hiervan heel klein. Denk hierbij aan rondvliegend glas als gevolg van een vuurwerkbom of ander soort vandalisme. Maar ook de besmetting van voedingsproducten wordt geminimaliseerd. Dit komt doordat de glasscherven door de folie bij elkaar worden gehouden. Inbraakwerende folie kan op glas ook preventief werken tegen inbraak. Benieuwd hoe dat werkt? Lees dan verder.

Vraag offerte aan
veiligheidsfolie vandalisme

Veiligheidsfolie is tevens inbraakwerende folie

Veiligheidsfolie wordt niet alleen gebruikt voor veiligheidsdoeleinden, maar ook tegen inbraak. Dit type folie maakt het extra lastig om inbrekers binnen te laten. Om met anti-inbraakfolie beschermt glas te kunnen breken, moet er meer geweld gebruikt worden. Wanneer iemand een steen tegen een ruit wil gooien of met een voorwerp de ruit kapot wil slaan, dan zorgt de inbraakwerende folie ervoor dat scherven op hun plaats blijven zitten. En dat betekent een vertraging en een hoop herrie. Iets waar inbrekers niet blij mee zijn.

Je voordeel

  • BRC-, HACCP– en IFS-certificering en getest volgens normen (EN 12600-1B1, DIN 52 337, NEN 3569-1B en ASTM E 84)
  • Beveiligt tegen doorval
  • Bescherming extreme situaties: explosies, vuurwerk en brandgevaar
  • Werkt scherfbindend en inbraakvertragend
  • Ook verkrijgbaar als zonwerende glasfilm
  • Voor montage op ramen, spiegels, voertuigen

Uitgevoerde projecten

Wij hebben veel panden en woonhuizen voorzien van isolerende raamfolie. Hiernaast zie je een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alles

Ontmoet ons team

Bij Reflect Glasfilm vinden we dat iedereen een comfortabele woon- en werkomgeving verdient. Dit doen we al sinds 1991 met een eenvoudige oplossing: raamfolie. Het is ons doel particulieren en bedrijven met raamfolie te voorzien van 100% meer comfort en verlaging in kosten. Ons team bestaat uit glasfolie specialisten en gecertificeerde monteurs die vooruitstrevend te werk gaan en continu op zoek zijn naar het innoveren van onze producten.

Ontmoet het team
team soorten raamfolies

Wat zeggen onze klanten

Veiligheidsfolie op jouw ramen?

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto

Neem contact op of vraag een offerte aan

Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je geheel vrijblijvend aan met het offerteformulier hiernaast.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie