Isolerende raamfolie

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Met isolerende raamfolie creëer je comfort en zorg je gemakkelijk voor energiebesparing

Heb jij last van tocht in je huis of bedrijfspand? Een ruimte die niet goed geïsoleerd is, verliest via de beglazing veel warmte. Door het gebruik van isolerende raamfolie bespaar je op stookkosten en blijft het langer warm. Een relatief eenvoudige oplossing voor een complex probleem. Ook wanneer beglazing niet vervangen mag/kan worden is isolerende raamfolie ideaal. Het houdt de warmte in de winter binnen en in de zomer buiten.

Bekijk de videoVraag offerte aan

Het hele jaar profijt, minder energiekosten

EnerSaver is een absolute vierseizoenenoplossing. Het hele jaar door draagt de raamfolie bij aan een ideale werkplek en leefomgeving. In de winter blijft de warmte binnen en in de zomer blijft het langer koel. Gemiddeld wordt de isolatiewaarde van het glas met 40% verbeterd.

Raamfolie heeft een hoog isolerend vermogen, waardoor je niet steeds je verwarming omhoog of omlaag hoeft te zetten. Het tochtgevoel is direct weg! De isolerende raamfolie gebruikt geen energie, maar houdt deze binnen. Maar liefst 92% van alle stralingswarmte wordt gereflecteerd. Met als resultaat dat het in de winter langer warm blijft en de energierekening een stuk lager is. Daarnaast draag je ook een steentje bij aan het milieu. Besparen op het milieu en je energierekening is nog nooit zo makkelijk geweest.

Ontdek alle soorten folies

Isolerende raamfolie ideaal voor enkel glas en dubbel glas

Monumentale panden vragen veel onderhoud op het gebied van isolatie. Eerder was het alleen mogelijk om de isolatiewaarde van een gebouw te verhogen door het glas te vervangen. Speciaal voor zulke situaties is er isolerende raamfolie. Isolerende raamfolie wordt op bestaande beglazing aangebracht en reflecteert 92% van de stralingswarmte. Het houdt de warmte in de winter binnen en in de zomer buiten.

Daarnaast is het even effectief als vervanging van glas en wordt de folie zonder verbouwing gemonteerd. Raamfolie is praktisch onzichtbaar en je ervaart direct verschil. Als beheerder van een monumentaal pand bespaar je op energiekosten en is er altijd een ideale binnentemperatuur in het pand.

Kies voor isolerende raamfolie
isolerende raamfolie monumenten

Verbeter het energielabel met isolerende raamfolie

EnerSaver raamisolatie draagt bij aan een verbetering van het energielabel. In sommige gevallen (bijvoorbeeld bij monumentale panden) is het niet mogelijk de beglazing te vervangen, dan is EnerSaver de oplossing. Hierdoor blijft het glas behouden en profiteer je ook van meer isolatie. Op de site van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) staat meer informatie. EnerSaver is tevens geregistreerd in de openbare databank van Bureau Centrale Registratie Gelijkwaardigheidsverklaringen (BCRG).

Je voordeel

  • Tot 40% meer isolatie
  • Reflecteert 92% van de binnenwarmte
  • Zonwerend effect in de zomer
  • Vermindering schitteringen en reflecties
  • Scherfbindend en dus inbraakvertragend
  • Terugverdientijd vanaf 3 jaar
  • 5 jaar garantie, 15 jaar functionele levensduur

Uitgevoerde projecten

Wij hebben veel panden en woonhuizen voorzien van isolerende raamfolie. Hiernaast zie je een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alles

Ontmoet ons team raamfolie experts

Ons doel? Meer comfort, minder kosten

Bij Reflect Glasfilm vinden we dat iedereen een comfortabele woon- en werkomgeving verdient. Dit doen we al sinds 1991 met een eenvoudige oplossing: raamfolie. Het is ons doel particulieren en bedrijven met raamfolie te voorzien van 100% meer comfort en verlaging in kosten. Ons team bestaat uit glasfolie specialisten en gecertificeerde monteurs die vooruitstrevend te werk gaan en continu op zoek zijn naar het innoveren van onze producten.

Ontmoet het team

Wat zeggen onze klanten

Isolerende raamfolie op jouw ramen?

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto

Neem contact op of vraag een offerte aan

Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je geheel vrijblijvend aan met het offerteformulier hiernaast.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie