Enkel glas isoleren

Opgericht in 1991

Vakkundige installatie

Advies op locatie

Enkel glas isoleren: verhoog het comfort, verlaag de kosten

Het hebben van enkel glas brengt soms nadelen met zich mee. Enkel glas zorgt vaak in de winter voor veel warmteverlies. Terwijl het in de zomer lastig kan zijn om een huis koel te houden. Het isoleren van enkel glas is echter vaak een kostbare optie. Daar hebben we bij Reflect Glasfilm een mooie oplossing voor, zonder dat de ruiten vervangen hoeven te worden!  
Met isolerende raamfolie van Reflect Glasfilm wordt enkel glas tot wel 40% beter geïsoleerd.  

Meer informatie over isolatiefolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Enkel glas isoleren met isolerende raamfolie 

Als men enkel glas in huis heeft en dit wil isoleren, wordt direct gedacht aan het vervangen van de ruiten. Dit brengt een aantal nadelen met zich mee. Ten eerste is dit een erg dure investering. Zeker als het om gebouwen gaat met veel enkel glas. Daarnaast zal dit moeten worden gedaan op een moment (zeker in de winter) als niemand in de ruimtes aanwezig is. Om enkel glas te isoleren kunt u dus beter kiezen voor folie. En tot slot is het niet voor elk gebouw mogelijk. Wij vertellen u graag meer over isolerende raamfolie. 

In de praktijk zullen monumentale panden in de meeste gevallen enkel glas hebben. Zeker bij deze panden is het erg belangrijk dat alles zoveel mogelijk origineel blijft. Het aanbrengen van de folie is in de praktijk even effectief als het vervangen van enkel glas. De installatie is echter vele malen gemakkelijker dan het compleet vervangen van enkelvoudig glas 

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Het effect van enkel glas isoleren 

Isolerende raamfolie zorgt voor 40% meer isolatie. Daarnaast wordt ruim 92% van de binnenwarmte gereflecteerd. Wanneer je de verwarming aanzet, wil je dat deze warmte niet zomaar verloren gaat. Bij enkel glas is dit vaak het geval. De isolerende raamfolie zorgt ervoor dat deze warmte teruggekaatst wordt en dus in de ruimte aanwezig blijft. Dit zorgt in de winter voor een aangename binnenwarmte én dat de verwarming dus niet continu hoger hoeft te worden gezet. Een win-win dus!  

Advies op locatie door de experts van Reflect Glasfilm 

Bij Reflect Glasfilm hebben we veel ervaring met het plaatsen van verschillende soorten raamfolies. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Als je wil genieten van de voordelen van dubbel glas, maar je kunt of wilt het enkelvoudig glas niet vervangen, dan is isolerende raamfolie een uitstekende keus! Neem dan vooral contact met ons op. Onze adviseurs komen graag bij je langs om de situatie te kijken. Elk project is immers maatwerk. Je kunt ook alvast een offerte aanvragen, dan kunnen we die direct bespreken.  

Vraag offerte aan
enkel glas isoleren

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto