Vraag offerte aan

Veel gevels bestaan voor een groot gedeelte uit glas. Daardoor wordt het in de zomer binnen snel warm en verlaat veel warmte de ruimte via het glas in de winter. Niet echt energiebesparend toch? Zoek je oplossingen om duurzamer te leven of wil je besparen op de energiekosten van je bedrijf? Er zijn veel duurzame energieoplossingen. Maar wat is de snelste en meest duurzame oplossing? Raamfolie! Met de juiste raamfolie zorg je voor eenvoudig voor 100% meer comfort en bespaar je op energiekosten.

Groene toekomst met energiebesparende raamfolie

Onze innovatieve raamfolie maakt beglazing isolerend én warmtewerend. Daardoor is het eenvoudig om van CO2-positief naar CO2-neutraal te gaan.

Zonwerende en isolerende raamfolie

Met zonwerende folie geniet je van een koeler werkklimaat en bespaar je op kosten van andere koeling zoals airconditioning. In de koudere maanden heeft de folie ook een gunstig effect op het binnenklimaat. In de winter zorgt de folie er juist voor dat de warmte binnenblijft. Ook in de wintermaanden kan je dus besparen op kosten van energie omdat je minder hoeft te stoken.

Het hele jaar door energie besparen is nog nooit zo makkelijk geweest.

eenvoudig verduurzamen raamfolie

Het hele jaar door een ideale binnentemperatuur, minder energiekosten

  • 92% warmtewering;
  • 40% meer isolatie;
  • 365 dagen per jaar besparen op energiekosten;
  • Gemonteerd zonder verbouwing. Raamfolie kan op bestaande beglazing gemonteerd worden zonder ingrijpende maatregelen;
  • Snelle terugverdientijd. In de meeste gevallen is de investering van raamfolie binnen 3-5 jaar terugverdiend.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een comfortabele en duurzame woon- en werkomgeving verdient. Wil je meer weten over het effect van raamfolie op jouw woning of kantoorpand? Neem contact met ons op!

Vraag meer informatie aan