Anti vandalisme folie

Opgericht in 1991

Vakkundige installatie

Advies op locatie

Anti vandalisme folie: maakt beglazing veilig!

Vandalisme aan ruiten kost organisaties jaarlijks miljoenen euro’s. Glaswerk is namelijk de makkelijkste manier voor inbrekers om binnen te komen. Veel ondernemers denken aan sloten, alarmsystemen en camera’s. Dat zijn goede manieren om inbrekers te achterhalen of om ze te laten schrikken. Echter, de schade aan je gebouw wordt er niet mee beperk. Anti-vandalisme folie is de meest effectieve manier om beglazing en je pand te beveiligen. Denk hierbij aan glas van gebouwen, winkelpanden, metro’s, trams, bussen en treinen. De folie zorgt ervoor dat het glas minder snel breekt en houdt op die manier inbrekers buiten de deur.

Uit onderzoek blijkt dat als inbreken langer dan 2 minuten duurt, inbrekers in de meeste gevallen op zoek gaan naar een nieuw huis of pand. Kies voor veiligheid, kies voor veiligsheidsfolie van Reflect Glasfilm.

Meer informatie over onze veiligheidsfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Hoe werkt anti vandalisme folie?

Reflect Glasfilms vandalisme bestendige folie wordt op de bestaande beglazing aan de binnenzijde aangebracht. De extreem sterke veiligheidsfolie is getest volgens strenge Europese veiligheidsnormen. Na het aanbrengen is de beglazing direct vele malen sterker. Deze direct zeer effectieve methode wordt dan ook niet voor niets wereldwijd bij poging tot inbraak molest en zelfs aanslagen toegepast. Ramen van etalages van winkels zijn vaak het doelwit van inbraak.

De kleefkracht van de folie is zo sterk dat de ruit bijna niet kapot gaat. Bij breuk blijft het glas als een vangnet bij elkaar. Door deze vertraging wordt het voor vandalen en inbrekers veel lastiger om je pand te kunnen betreden. Daarnaast is er binnen veel minder schade en kan kans op letsel door rondvliegend glas worden voorkomen. De ruit breekt, als men het echt wil dus wel, maar voorkomt verdere gevolgen.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Andere voordelen van anti vandalisme folie

Deze inbraakwerende folie kent vele voordelen. Veiligheidsfolie is zo sterk dat het bestendig is tegen zeer hoge explosiedruk. Dit geeft aan hoe sterk de folie op het glas is en dat inbrekers weinig kans maken. Er zijn verschillende typen veiligheidsfolie: glashelder, met privacy effect of zonwerend.

Over het algemeen biedt anti vandalisme folie vier grote voordelen:

  • Voorkomt schade aan de ruit;
  • Het werkt inbraak vertragend;
  • Scherfbindend waardoor er geen sprake is van rondvliegend glas;
  • Preventie tegen extreme omstandigheden.

Onze folie maakt ramen simpelweg sterker. Daarnaast is de veiligheidsfolie van Reflect Glasfilm geschikt voor elk type glas, niet zichtbaar, zeer effectief en snel aangebracht door ons professionele montage team. Bel ons direct op: (024) – 6451616, voor een op maat gemaakte offerte!

Vraag offerte aan
anti vadalisme folie

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto