Anti inkijk folie

Opgericht in 1991

Vakkundige installatie

Advies op locatie

Anti inkijk folie: krijg meer terug dan alleen je privacy.

Met anti inkijk folie van Reflect Glasfilm wordt het zicht naar binnen belemmerd. Dit resulteert in meer privacy op kantoor, een vergaderruimte, een aparte werkruimte of slaapkamer. Maar deze folie biedt meer dan alleen privacy. Het is mogelijk om deze folie te combineren met bijvoorbeeld isolerende, zonwerende of inbraak vertragende folie. Bij sommige folies wordt tot wel 91% van de warmte geweerd.

Meer informatie over onze privacy en decoratiefolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Saaie ruimte opfleuren?         

De anti inkijk folie van Reflect Glasfilm wordt niet voor niks privacy- en decoratiefolie genoemd. Doordat we verschillende soorten, maten, kleuren en vormen hebben, kunnen we alles naar wens decoreren. Voor bedrijven is het een optie om de beglazing van bijvoorbeeld een vergaderruimte te voorzien van folie waarbij de kleuren of logo’s van het bedrijf terugkomen. Dat creëert vertrouwen en zorgt voor een mooie uitstraling. Naast het aanbrengen van de folie adviseren wij bedrijven en particulieren ook in wat de beste optie is. Dit hebben we al bij veel verschillende projecten gedaan. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn bij jou op locatie? Vraag gemakkelijk een offerte aan.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Verschillende soorten anti inkijk folie

Zoals gezegd heb je bij Reflect Glasfilm keuze uit decoratiefolie met verschillende patronen, vormen of kleuren. Het is mogelijk om een deel van het raam te beplakken met meerder stroken of juist het gehele raam. Wil je graag een folie met een print? Dat is dan ook mogelijk. Het glas verandert in een schilderij of foto. Dit zorgt voor een hele andere uitstraling van de ruimte.

Extra voordelen van anti inkijk folie

Naast de voordelen dat er niet meer naar binnen gekeken kan worden, kan de folie ook zonwerend of inbraakvertragend werken. Wanneer er bijvoorbeeld meubilair in de vergaderruimte staat, wil je niet dat deze verkleuren door de zon. Door de zonwerende decoratiefolie te plaatsen voorkom je dit en bespaar je ook flink op energiekosten.
Ook wordt de veiligheid verbeterd, inbraakvertragende folie zorgt ervoor dat ruiten minder snel breken. Mochten ze toch breken, dan zorgt de folie ervoor dat de scherven bij elkaar blijven en niet de hele ruimte door vliegen. Wel zo veilig.

Interesse in decoratiefolie? Vraag dan gemakkelijk een offerte aan via onze website. We helpen je graag om te kijken naar de mogelijkheden.

Vraag offerte aan
Anti inkijk folie

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto