Anti inbraak folie

Opgericht in 1991

Vakkundige installatie

Advies op locatie

Anti inbraak folie: beveilig je pand of woning en geef inbrekers geen kans!

Voor anti inbraak folie ben je bij Reflect Glasfilm aan het juiste adres. De meeste (kantoor)panden worden beveiligd met alarmsystemen en/of camera’s. Dat is een goed begin, maar maakt het inbrekers nog steeds mogelijk om binnen te komen. Uit onderzoek blijkt dat inbrekers binnen enkele minuten in het huis of pand zijn. Lukt dat niet binnen deze minuten, dan zullen inbrekers snel een ander huis of pand kiezen.
Om ervoor te zorgen dat het inbrekers in de eerste minuten niet lukt om in het pand of huis te komen, is anti inbraak folie een hele goede oplossing. Alarmsystemen kunnen worden uitgeschakeld en bij camera’s kan gezichtsbedekking gebruikt worden. Anti inbraak folie is een preventieve, onzichtbare manier van beveiligen en is daardoor erg effectief.

Meer informatie over veiligheidsfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Hoe breng je anti inbraak folie aan?

Het aanbrengen van deze folie is geen gemakkelijke klus. Maar de specialisten van Reflect Glasfilm weten hier wel raad mee. Door hun ervaring met het aanbrengen van folie klaren zij deze klus graag. Wij monteren de veiligheidsfolie bij zowel particulieren als bedrijven. We werken al sinds 1991 met alle denkbare soorten raamfolie en weten overal wel een oplossing voor!

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Het effect van anti inbraak folie

De voordelen van anti inbraak folie zijn niet op één hand te tellen. Anti inbraak folie maakt glas sterker, houdt UV straling tegen, werkt zonwerend, biedt bescherming tegen rondvliegend glas en doorstaat forse aanvallen met stenen of hamers etc. Anti inbraak folie zorgt er niet 100% voor dat glas niet breekt, maar de scherven worden door middel van lijm bij elkaar gehouden, mocht het glas alsnog op wat voor manier dan ook breken.

Reflect Glasfilm als expert voor anti inbraak folie

Bij Reflect Glasfilm hebben we veel ervaring met het plaatsen van verschillende soorten raamfolies. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Als je wil genieten van de voordelen van veiligheidsglas dan is isolerende raamfolie een uitstekende keus! Neem dan vooral contact met ons op. Onze adviseurs komen graag bij je langs om de situatie te kijken. Elk project is immers maatwerk. Je kunt ook alvast een offerte aanvragen, dan kunnen we die direct bespreken.  

Verhoog comfort, verlaag kosten. Dat is onze slogan. Deze slogan geldt niet alleen voor de producten die wij leveren. We helpen je graag met het installeren van de glasfolie bij jou op locatie. Het installeren van glasfolie is niet zo gemakkelijk. Bij Reflect Glasfilm zijn we hier al sinds 1991 mee bezig, dag in dag uit. Onze slogan geldt ook voor onze werkwijze: we hebben door jaren ervaring een werkwijze opgebouwd waarbij we ons aanpassen aan jouw wensen. Hierdoor zal je geen hinder ondervinden van onze werkzaamheden en zorgen we voor een verlaging van de kosten.  

Vraag offerte aan
inbraakwerende folie

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto