Vraag offerte aan

Heb jij in de zomer last van veel zonnewarmte in je bedrijfspand of huis? Voorkom een te hoge energierekening en voorzie de beglazing van zonwerende folie. Er zijn veel manieren om de warmte van de zon te weren. Maar lang niet alles is effectief. Zonwerende raamfolie van Reflect Glasfilm is dat wel. Met zonwerende raamfolie krijg je controle over de binnentemperatuur zonder extra kosten te genereren. Twee vliegen in één klap! Benieuwd naar de overige voordelen? Wij leggen je alle voordelen van zonwerende raamfolie uit.

Ontdek de voordelen van zonwerende raamfolie


1. Tot 91% warmtewering

Met zonwerende raamfolie houdt de beglazing tot wel 91% zonnewarmte tegen. Hierdoor ervaar jij een aangename binnentemperatuur, bespaar je kosten op het koelen van de ruimte en wordt fel zonlicht aanzienlijk gereduceerd.

2. Blokkeert UV-straling

Zonwerende warmtefolie houdt maar liefst 99% van de uv-stralingen tegen. Iets wat voor de sector monumentaal specifieke voordelen met zich meebrengt. Kostbare interieurs en kunstwerken kunnen met raamfolie niet verkleuren door uv-stralingen.

3. Besparing op energiekosten

Heb je een koelsysteem? Dan bespaar je ook kosten op het koelen van de ruimte. Met zonwerende raamfolie wordt tot maar liefst 91% van zonnewarmte geweerd! Hierdoor hoef je minder snel een koelsysteem te laten draaien en bespaar je op energiekosten. Daarnaast heeft zonwerende folie ook een isolerende functie in de winter. De warmte wordt teruggekaatst waardoor de verwarming minder snel aan hoeft.

4. Zicht naar buiten en hoeveelheid licht ongewijzigd

In vergelijking met traditionele zonwering blijft het zicht naar buiten en de hoeveelheid licht met raamfolie ongewijzigd. Er zit wel degelijk folie op de beglazing, maar het is praktisch onzichtbaar en de het zicht naar buiten blijft hetzelfde. Dat is bij traditionele zonwering precies wel anders. Met screens en jaloezieën weer je de zon, maar blokkeer je het zicht naar buiten. Daarnaast werken screens pas op het moment dat je ze inzet en functioneert raamfolie het hele jaar door.

5. Scherfbindend & inbraakvertragend

Naast dat zonwerende raamfolie de zon buitenhoudt, houdt het ook glas bij elkaar. Glas breekt namelijk vrij snel. Hierdoor is de kans op verwondingen groot en kunnen inbrekers snel inbreken. Beglazing met raamfolie blijft grotendeels intact en springen niet uit elkaar in ontelbaar veel stukjes glas. Dat maakt de beglazing scherfbindend en dus inbraakvertragend.

Profiteer jij al van de voordelen?

Ons team bestaat uit gedreven raamfolie experts die al bijna 30 jaar beglazing voorzien van raamfolie. Onze raamfolie is getest en gecertificeerd zodat wij met alle vertrouwen jou de beste oplossing kunnen bieden.

Heb jij last van zonnewarmte in je huis of bedrijfspand en zoek je een oplossing? Dan is zonwerende raamfolie iets voor jou. Onze adviseurs komen graag bij jou langs om de situatie te bekijken en vragen te beantwoorden. Zij kunnen jou alles vertellen over de werking en voordelen van zonwerende raamfolie. Bel naar 024-6451616, vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@reflectglasfilm.nl.