Vraag offerte aan

Heb jij last van tocht in je bedrijfspand of huis? Verlaat veel warmte het pand via de muren en het dak? Voorkom een hoge energierekening en isoleer je pand met isolatiefolie. Isolatiefolie houdt de kou buiten en de warmte binnen. Reflect Glasfilm helpt je daarbij. Wij monteren de isolatiefolie (ook wel EnerSaver genoemd) door heel Nederland. Lees verder om de vele voordelen te ontdekken!

Ontdek de voordelen van isolerende raamfolie


1. Het hele jaar door profijt

Tijdens de koude wintermaanden wil je de warmte graag binnenshuis houden. Onze isolatiefolie houdt de warmte binnen en de kou buiten. In de zomer heeft de folie juist een warmtewerend effect. We mogen dus spreken van een echte vier seizoenen oplossing.

2. Tot 40% meer isolatie

Onze isolerende folie reflecteert 92% van de binnenwarmte en zorgt voor 40% meer isolatie. Hierdoor worden kou en vocht geweerd en is de binnentemperatuur een stuk aangenamer.

3. Besparing op energiekosten

Isolerende raamfolie heeft een hoog isolerend vermogen, waardoor je niet steeds de verwarming omhoog of omlaag hoeft te zetten. De raamfolie gebruikt geen energie, maar houdt deze binnen. Het resultaat? Het blijft tijdens koude dagen lager warm en je energierekening is minder hoog.

4. Terugverdientijd vanaf 3 jaar

Bijna al onze klanten hebben de investering in isolatiefolie binnen 4-6 jaar terugverdiend. Door het plaatsen van isolatiefolie bespaar je zoveel op energiekosten dat het je na een aantal jaar zelfs geld oplevert.

5. 10 jaar garantie, 20 jaar levensduur

Hoewel wij 10 jaar garantie geven op de folies die wij monteren, is de echte levensduur van raamfolie veel langer. Onze klanten profiteren gemiddeld 20 jaar van de vele voordelen.

 

Profiteer jij al van de voordelen?

Je bent bij Reflect Glasfilm aan het juiste adres voor isolerende raamfolie. Ons team bestaat uit gedreven raamfolie experts die al bijna 30 jaar mensen meer comfort bieden. Ons doel is om met raamfolie zoveel mogelijk mensen te voorzien van meer comfort en minder kosten.

Ervaar jij regelmatig tocht in huis of bedrijfspand? Of is het vervangen van glas bij jou niet mogelijk en zoek je een andere oplossing? Praat dan eens met een van onze adviseurs. Zij kunnen jou alles vertellen over de werking en voordelen van isolatiefolie. Bel naar 024 – 6451616 of stuur een mail naar info@reflectglasfilm.nl.